Vicera
TIETOISKU OSA 2: Tehokas työskentely
13 joulukuun, 2017

”Work safe, work hard”
Työturvallisuus on erittäin tärkeässä roolissa työkulttuurissamme, ja se on todella hyvä asia. Aina on kuitenkin kehitettävää työturvallisuuden saralla. Tässäkin asiassa Vicera kantaa oman kortensa kekoon, sillä meille turvallinen työskentely on erittäin tärkeää.

On erikoista, että edelleen työmailla näkyy todella paljon maassa käytettäviä työkaluja, jotka eivät herätä huomiota millään tavalla. Toki työmailla tulisi valaistuksen olla kunnossa, mutta kylmä tosiasia on, että se ei paikoitellen ole todellakaan riittävä. Valaistuksesta huolimatta, väriltään huomiota herättämätön kelapukki tai kelanpyöritysalusta ei tahdo erottua harmaalta betonilattialta. Huonossa valaistuksessa huomiota herättämätön työkalu voi olla hyvin vaarallinen, se yksikin kompastuminen voi olla jo liikaa. Lisäksi perinteiset kelapukit hankaloittavat kulkemista työmailla, koska kelat laitetaan rinnakkain, ne näin ollen vievät leveyssuunnassa todella paljon tilaa, usein jopa tukkien koko kulkuväylän. Moniko sitten kiertää tukitun kulkuväylän? Hyvin harva. Aina sieltä koitetaan tunkea läpi, ja kompastumis vaara on todella suuri. Haluatko ottaa riskin jos on turvallisempikin vaihtoehto?

Kaikki Viceran työkalut ovat väriltään huomio keltaisia ja ne erottuvat hämärämmissäkin paikoissa. Kelakärryn toimiessa kelapukkina, ovat kelat peräkkäin vetosuuntaan nähden ja siksi vievät huomattavasti paljon vähemmän tilaa kuin kilpailevat tuotteet. Esimerkiksi käytävällä vedettäessä kaapelia, pysyy käytävän toinen puoli vapaana. Näillä pienillä seikoilla pystymme tehostamaan turvallista työskentelyä huomattavasti.

Tee sinäkin työskentelystäsi ergonomisempaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.